Werken & leren

Duaal leertraject Social Work

Bij MEE zijn we altijd op zoek naar mensen die leergierig zijn en die houden van zelfstandig werken. Mensen die verantwoordelijkheid willen dragen en alles willen weten over begeleiding van mensen met een beperking. Wil je leren, en tegelijkertijd werken? Dan kun je bij ons terecht voor een duaal leertraject Social Work.

Wat houdt het in?

Je start met de opleiding Social Work en combineert dit met werk als leerling bij MEE Samen. Wij betalen de opleiding voor je. Jij kiest zelf bij welke hbo-instelling je deze opleiding gaat volgen, startend in september of februari. In de praktijk houdt dit in dat je één dag per week besteedt je aan de studie en de rest van je tijd in het team werkt. Hier leer je alles over het vak van consulent. Vanzelfsprekend begeleiden we jou bij elke stap van je leertraject.

Wat krijg je?

Een uitdagend en veelzijdig leertraject voor de functie van consulent, waarbij je werk en studie combineert. Je volgt een hbo-opleiding Social Work. MEE Samen biedt het volgende:

  • Een leer-arbeidsovereenkomst gedurende je studie en aansluitend hebben we de intentie je een contract te bieden als consulent.
  • Een contract voor 28 uur per week en je gaat 1 dag per week naar school.
  • Studiekosten worden door MEE Samen betaald.
  • Je krijgt een leerlingsalaris volgens de cao gehandicaptenzorg.
  • Goede begeleiding vanuit de organisatie en gedreven en enthousiaste collega's.

Meer informatie?

Wil je meer weten over de inhoud van de functie? Annemiek Seegers, HR-adviseur, vertelt je hier graag meer over. Neem contact op via a.seegers@meesamen.nl of 06 - 30 99 80 85.