Open sollicitatie

MEE maakt meedoen mogelijk.

Wij werken aan een samenleving waarin iedereen meedoet. Ongeacht je kwetsbaarheid of beperking. Al meer dan 100 jaar zijn wij een expertisecentrum over het herkennen van en omgaan met mensen met een beperking. Met deze uitgebreide kennis helpen wij elke dag mensen meedoen. Want wij zien mogelijkheden. Of het nu gaat om onze sociaal werkers, trainers of adviseurs: wij versterken netwerken en ‘eigen kracht’. Zodat iemand er uiteindelijk zelf komt. En we zijn pas klaar als er geen onderscheid meer is tussen mensen met en zonder beperking bij deelname aan de samenleving. Help je MEE?

Wij zoeken regelmatig ervaren, zelfstandige en enthousiaste:

CONSULENTEN

 

Wat ga je doen?

Als consulent houd je je bezig met het faciliteren van kwetsbare mensen met een beperking in de samenleving die een beroep doen op cliëntondersteuning en professionals in hun netwerk. Met als doel het vergroten van de zelfredzaamheid en participatie en het verbeteren van de mogelijkheden in de maatschappij.

Dit breng jij mee

 • Een relevante afgeronde opleiding op hbo-niveau (bijv. MWD, Social Work of SPH) en een passende registratie via Registerplein danwel SKJ.
 • Relevante ervaring in een vergelijkbare functie. 
 • Kennis van het sociaal domein/wet- en regelgeving en je bent in staat om consequenties van ontwikkelingen in ons werkgebied te overzien en te vertalen naar de praktijk.
 • Kennis van onze doelgroep en je hebt affiniteit met de missie en visie van MEE en draagt deze uit.

Competenties die wij belangrijk vinden

 • Flexibiliteit, je wisselt makkelijk van gedragsstijl en treedt doelgericht en effectief op onder verschillende en veranderende omstandigheden.
 • Zelfsturend, je werkt zelfstandig, weet doelen te stellen en daar vorm en inhoud aan te geven en tijdig ondersteuning voor jezelf in te schakelen.
 • Verbindend, Outreachend kunnen netwerken
 • Leerbereidheid, je toont actief inzet op het ontwikkelen en uitbreiden van kennis en vaardigheden en deelt opgedane kennis actief.
 • Stressbestendig, je bent in staat om bij stressvolle omstandigheden effectief te blijven functioneren.
 • Positioneren, je moet je rol kunnen pakken binnen het sociaal domein en onderneemt uit jezelf doelgericht actie.
 • Creatief, je bent in staat om alternatieven te bedenken.
 • Assertief, je komt op voor je eigen mening en weet die helder te verwoorden.

Goed om te weten voor je reageert op deze functie

Registratie bij het registerplein dan wel SKJ (voor jeugd) is verplicht. Lidmaatschap van het BCMB (Beroepsvereniging van cliëntondersteuners voor mensen met een beperking) is een pré. Een VOG is een voorwaarde voor indiensttreding bij MEE.

Dit hebben we te bieden

Een uitdagende en veelzijdige functie, een unieke doelgroep en je werkt in een omgeving met betrokken collega’s.  De arbeidsovereenkomst wordt aangegaan voor bepaalde tijd met mogelijkheid tot verlenging bij gebleken geschiktheid. De functie is ingeschaald in FWG schaal 50 conform de cao Gehandicaptenzorg. Aanvullende arbeidsvoorwaarden zijn bijvoorbeeld opleidingsmogelijkheden en een fietsplan.

Meer informatie kun je opvragen bij contactpersoon Annemiek Seegers, HR Adviseur te bereiken op tel nummer; 06-30998085 of per mail; a.seegers@meesamen.nl

Reageren

Klik op de button ´Solliciteren´ rechts op deze pagina en verstuur zo jouw korte motivatie en CV.

MEE Samen verwerkt jouw persoonsgegevens in het kader van deze sollicitatieprocedure. Wij behandelen de door jouw verstrekte informatie vertrouwelijk en zorgvuldig. Jouw gegevens worden uiterlijk binnen vier weken na afronding van de sollicitatieprocedure vernietigd om privacy redenen.

Vacature

Contactpersoon vacature

Contactpersoon

Type functie